ŞEHİTKAMİLLİ YEMENİLER BİRİNCİLİK HEDEFLİYOR

EKİP BAŞLARINDAN BİRİNCİLİK SÖZÜ

Türkiye Halkoyunları Federasyonun 2014 Yılı Yurt İçi Faaliyet Programında yer alan Kulüpler Arası Halkoyunları il bölge ve Türkiye Şampiyonalarından şampiyonluklar ve çeşitli derecelerle ayrılan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğunda hedef 2015 yılında başarı grafiğini yükseltmek. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar birçok yarışmada, gösteride ve festivalde adından sıkça söz ettiren yeşil – siyahlı kulübün yemenileri başarı defterine yeni satırlar ekleyebilmek adına gece gündüz demeden çalışıyorlar. Şehitkamil Belediyesi Yıldızlar ve Büyükler Halkoyunları Topluluklarında ekip başları Ahmet Gürkan Akay ve Mehmet Emin Çelik, kulüpler arası il şampiyonası öncesinde ekip arkadaşları adına yaptıkları ortak açıklamada birincilik sözü verdiler.  Katıldıkları tüm şampiyonlarda sergiledikleri solo performanslarla izleyenlerin büyük alkışlarını toplayan ekip başları yaptıkları açıklamada, “  Halkoyunları topluluğumuz kulüpler arası yarışmalara katılığı ilk günden itibaren önemli başarılara imza attı. Bu yılda bu başarılı gidişatı sürdürmek arzusu içerisindeyiz. Yaklaşık 4 aydır düzenli olarak yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temennimiz il şampiyonasında yüksek bir puanla birincilikler elde ederek bölge ve Türkiye Şampiyonlarına katılmak.  Topluluğumuzun tüm üyeleri Şehitkamil Belediyesi Çatısı altında olmaktan oldukça mutlu. Her zaman ifade ettiğimiz gibi burada büyük bir aileyiz Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, sağ olsun her konuda en büyük destekçimiz. Yeni başarılar için her zaman el ele yarışma sahnelerinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

GAZİANTEP’E ÖZGÜ HALKOYUNLARINI TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğunun tecrübeli eğitmeni Sait Koca, Halkoyunları İl Şampiyonası öncesi yaptığı değerlendirmede, “Çok önemli bir oyuncu portföyüne sahibiz. Topluluğumuzda yer alan tüm oyuncularımız bu güne kadar gönüllük esasına göre  katılıkları yoğun ve tempolu çalışmalar neticesinde birçok arenada önemli başarılara imza attılar. Ben bu nedenle tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum.  Bir teşekkürümde Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve değerli yöneticilerimize. Topluluğumuzun kuruluşundan bu güne kadar bizi hiç yalnız bırakmadılar. İl yarışmasında her zaman olduğu gibi birincilik elde edebilmek adına sahnede olacağız ümit ediyorum ki bu başarıyı elde ederiz. Ben Türk halkoyunlarına emek veren katkı yapan herkesi gönülden kutluyorum, bu amaç için sahnelerde gecesini gündüzüne katan herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.