ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLER KAHVALTIDA BULUŞTU

SAĞLIKLI BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAM KONULARI HAKKINDA SEMİNER VERİLDİ

Alleben1 Yüzme Havuzunda düzenlenen kahvaltı programına 410 lisanslı sporcu katıldı. Kahvaltı öncesi Alleben1 Yüzme Havuzu Baş Antrenörü Cengiz Bingül tarafından genç yüzücülere, yüzme eğitimi, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam konuları hakkında seminer verildi. Genç yüzücüler verilen seminerde önemli bilgiler edindi. Seminer sonrası genç yüzücülere kahvaltı verildi. Kahvaltı sonrası açıklamada bulunan Alleben1 Yüzme Havuzu Baş Antrenörü Cengiz Bingül, “Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca Alleben1 Yüzme Havuzundaki sporcu ve kursiyer çocuklarımızın düzenli bir yaşam, düzenli bir spor ve bunun yanında spor yaşam tarzıyla ilgili benimsemeleri gereken kuralları, önemsemesi gereken kuralları yaşatarak öğretmek istedik. Çocuklarımıza beslenmemin önemi ve sağlıklı yaşam ilkelerini anlatan bir kitapçık hazırladık. Bu kitapçıkla ilgili sunumunu yaptık. Ayrıca, Şehitkamil Belediye Başkanlığımızın destekleriyle yaptığımız yüzücü yaşam kitapçığının yanında, ilk defa yüzücü karnemizi de çocuklarımıza dağıtacağız. Yani bir nevi eğitimlerimize katılan çocuklarımıza başarılarının ilgili bölümlerini anılarına taşıyacağı yüzücü karnelerini onlara takdim edeceğiz.  Bunu yaptığımız için çok mutluyuz ve katılımda sizlerin de gördüğü gibi gayet iyi. Yaklaşık 410 sporcumuz bu eğitimlere katılıyor. Bugün de onlara bir sabah kahvaltısı düzenledik. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve programımıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ BİLGİLERE SAHİP OLDUK

Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren genç yüzücüler ise, “Bugün hocalarımız tarafından bizlere kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı öncesi, yüzme eğitimleri, sağlıklı beslenme ve sağlıklı spor yapma konusunda önemli bilgiler verildi. Hocalarımızı dikkatle dinleyerek önemli bilgilere sahip olduk. Seminerin sonunda kahvaltı programı düzenlendi. Alleben1 Yüzme Havuzunda eğitim gördüğümüz için çok mutluyuz. Hocalarımız bizlerle en iyi şekilde ilgileniyorlar. Burada aldığımız eğitimlerle kendimizi yüzme konusunda, sağlıklı beslenme ve sağlıklı spor eğitimi konusunda geliştiriyoruz. Bizlere bu hizmetleri sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.