ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLER TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINA ÇIKARTMA YAPTI

ŞEHİTKAMİL’DEN SU SPORLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Şehitkamil Belediyespor Yüzme Takımlarının 2014 - 2015 sezonundaki hızlı yükselişi devam ediyor. Yeşil- siyahlı kulübün şampiyon yüzücüleri, Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonasında ve Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde Gaziantep’i temsil edecekler. Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonasında  Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda 19 sporcu ile madalya kovalayacak olan yeşil-siyahlı kulüp,  aynı tarihlerde 32 sporcu ile katıldığı Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye Finallerinde çeyrek final ve yarı finallerde havuzda sergilediği performansı sürdürerek Türkiye Şampiyonlukları elde etmek istiyor.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, şampiyonalar öncesinde yaptığı açıklamada, “Sezon boyunca büyük önem verdiğimiz iki organizasyonun finalinde yer almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye Finallerinde ve Paletli Yüzme Türkiye Finallerinde üst düzey bir performans sergileyerek ilimizi layıkıyla temsil etmek istiyoruz.  Ümit ediyorum ki bu amacımıza ulaşır başarı grafiğimizi daha da yukarıya taşırız” ifadelerini kullandı.