ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERİN HAVUZDA 7'DEN 70'E BAŞARISI SÜRÜYOR

USTA YÜZÜCÜLER ŞAMPİYONDAN 11 MADALYA İLE AYRILDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,  Lefkoşa ilinde Atatürk Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen, Türkiye Yüzme Federasyonu Materler Yüzme Yarışları ülke genelinden 160 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.  Gaziantep’i ve yeşil – siyahlı kulübü 50 yaş kategorisinde M. Ertuğrul Kansız’ın,  42 yaş kategorisinde Serdar Kara’nın ve 32 Yaş Kategorisinde Burak Özdemir’in temsil ettiği yarışlarda, usta yüzücüler şampiyonadan 11 madalya ile ayrıldı. Son yıllarda yüzme, su topu ve su altı sporları branşlarında birçok il, bölge ve Türkiye Şampiyonlukları elde eden yeşil-  siyahlı sporcular, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirilen yarışlarda adeta su sporlarında 7’den 70’e başarı hedeflerini gözler önüne serdi. Yüzme Şöleni Master Yüzme Yarışlarında bir çok Türkiye derecesi elde eden yeşil – siyahlı şampiyon yüzücü M. Ertuğrul Kansız, Türkiye Şampiyonası sonrasında takım arkadaşları adına yaptığı değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyespor Kulübünde uzun süredir yüzme sporu ile ilgileniyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun şehrimize kazandırdığı iki çok nitelikli yüzme havuzu sayesinde yüzme branşında önemli bir yol kat ettik. Benim birlikte Materler Türkiye Şampiyonasına katılan iki takım arkadaşımın da düşünceleri de bu şekilde.  Elde edilen başarılar bizleri çok mutlu etti. Biz gücümüz el verdiği kadar bu branşta müsabık olarak yarışamaya devam edeceğiz. Bizlere bu imkanları sağlayan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere, Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül hocam ve tüm teknik ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL’DE BAŞARI HEDEFİ ÇOK ŞEHİTKAMİL’DE BAŞARININ YAŞI YOK

Türkiye Yüzme Federasyonu Yüzme Şöleni Master Yüzme Yarışları sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Su Sporları Baş Antrenörü Cengiz Bingül ise, “Sporcularımız şampiyona boyunca üst düzey bir performans sergileyerek kulübümüzü ve ilimizi başarıyla temsil ettiler.  Kulübümüz bünyesinde 7 – 70 yaş aralığında yarışmacı sporcu portföyü var. Müsabık olan sporcularımızın tamamının önemli hedefleri de var. Bu zamana kadar elde edilen tüm başarılarla yetinmek yerine bu başarıları elde edilecek yeni şampiyonluklar, başarılar için bir basamak olarak görüyoruz. Şehitkamil Belediyespor Kulübü çatısı altında Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve diğer değerli yöneticilerimizin önemli destekleriyle yeni şampiyonluklar için kulaçlar atmaya devam edeceğiz. Bizim için başarının yeri, mekanı, zamanı ve yaşı yok yeni azimle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.