ŞEHİTKAMİLSPOR'DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

‘ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’

22 Şubat Pazar günü saat; 13.30’da kendi evinde ağırlayacağı Pazarcıkspor’u yenmenin hesaplarını yapan Şehitkamil Belediyespor’da hedef 3 puan. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı oyuncular, maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, şut çalışması ve dar alanda kontrollü pas çalışması yaptı. Ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanlarını tamamladı. Oyuncularına her zaman güvendiğini söyleyen Şehitkamil Belediyespor Başkanı Memik Terlemez, “Geçen haftaki çıkışımızı bu maçla sürdürmek istiyoruz.  Alınan 3 puan oyuncularımızın morallerini yükseltti. Bu maça daha iyi hazırlanıyorlar. Taraftarımızın desteği ve kendi saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.