ŞEHİTKAMİLYEŞİL SAHADA SEZON SONU HEDEFİNİ TUTTURDU

YEŞİL – SİYAHLILAR KAPANIŞI FARKLI YAPTI

TFF BAL Ligi 3. grupta önceki gün Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda Reyhanlı Belediyespor Kulübünü konuk eden Şehitkamil Belediyespor Kulübü 4 – 2 lik farklı skorla sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. İlk 45 dakikayı 1 – 0 lık skorla önde kapatan yeşil siyahlı kramponlar 2. yarının hemen başında filelerinde gördüğü 2 golle geriye düşmesine rağmen 60. dakikada İsa Türkmen’in penaltından attığı golle skoru eşitledi. 80. dakika da Ramazan Gözübüyük’ün golüyle üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekipte son sözü 90+3. dakika da attığı şık golle İsa Türkmen söyledi. Yeşil siyahlı ekibin teknik sorumlusu Taner Özaykut maç sonrasında yaptığı değerlendirmede; “2013 – 2014 sezonunu, sezon başında planladığımız yerde bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanımız sayın Musa Yıldız’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.