SELVİ: “SİZİ DOĞURAN ANAYA KURBAN OLAYIM”

SELVİ DAVET ETTİ, BAŞKAN FADILOĞLU EVİNDE ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU’NU KARŞISINDA GÖREN SELVİ, BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, kendisini evine davet eden Selvi Polat’ı evinde ziyaret etti. Beklemediği anda Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu karşısında gören Selvi, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 13 yaşındaki Selvi Polat’ın davetine kayıtsız kalmadı. Selvi, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na, sosyal medyadan ulaşarak evine davet etti. Selvi’nin davetine anında karşılık veren Başkan Fadıloğlu, akşam saatlerinde Polat ailesini ziyaret etti. Selvi ve kardeşleriyle yakından ilgilenen Fadıloğlu, kendilerine çeşitli armağanlar verdi.

 

Çocukların eğitim durumlarıyla ilgili ebeveynlerinden bilgi alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Polat ailesiyle tanıştığı için duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade etti.

 

BÜTÜN KÖTÜ BAŞKANLAR SİZE KURBAN OLSUN

Ziyaret anında konuşan Selvi Polat, “Ben sana kurban olayım Rıdvan Başkanım. Ben sana yazdım, yazdım, sen de evime geldin. Hoş geldin. Rıdvan Başkanım, bütün kötü başkanlar size kurban olsun. Sizi doğuran anaya kurban olayım. İyi ki sizi doğurmuş. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.