SEVGİ MAĞZASI'NIN YENİ YERİ YAPILIYOR.

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

ARDIMLAR SAĞLIKLI ORTAMDA BEKLETİLECEK

                İlçedeki yardıma muhtaç ailelere hizmet veren ve kullanılmayan eşyaların tekrar kazanımını sağlayan sevgi mağazası modern bir çehreye kavuşuyor. 2500 metrekare alana yapılan yeni sevgi mağazasında 3 adet küçük, 1 adet büyük depo ve 1 adet kuru gıda deposu bulunuyor. 29 Ekim Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni mağazanın güvenlik kontrolünden, yangın alarmına kadar tüm detayları son teknolojik donanımla yapılıyor.

DAHA FAZLA VATANDAŞA HİZMET VERİLECEK

                Mevcut sevgi mağazasının, gelen yardımların muhafaza edilmesi açısından yetersiz kalması ve yardım dağıtılırken oluşan düzensizliğin ortadan kaldırılması amacıyla yeni bir bina inşa eden Şehitkamil Belediyesi, ilçedeki tüm muhtaç ailelere ulaşmanın planlarını yapıyor. Yeni sevgi mağazasının inşaatı tüm hızla devam ederken, ekipler ise ilçedeki muhtaç ailelerin tespiti yapmaya devam ediyor.

YARDIMLAR DİJİTAJ ORTAMDA KAYIT ALTINDA OLACAK

                Yeni sevgi mağazasının projesi, gelen yardımların düzenli bir şekilde girişinin yapılması için özenle hazırlandı. Bunun yanı sıra vatandaşlarında yardım alırken, herhangi bir düzensizliğin oluşmaması içinde tüm detaylar düşünüldü. Yardımların dağıtımında gizlilik esası mutlaka gözetilecek. Sevgi mağazası yeni yerinde giyim ve ev eşyasının yanı sıra, gıda ürünleri yardımlarına da ağırlık verecek. Mağazada, gıdaların giriş ve çıkışları dijital ortamda gerçekleştirilecek.