SEYRANTEPE MAHALLESİNİN FİTNESS ALETLERİ TAMAM

Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Mahallesi fitness aletlerinin bulunduğu yeni bir spor parkına kavuştu. Havanın sıcak olması nedeniyle gün batımında ve sabah erken saatlerde parktaki spor alanına gelen kadınlar, çeşitli fitness aletlerini kullanarak sağlıklı yaşam için spor yapıyor.

Bel esnetme aleti, bisiklet ve step, bacak esneme aleti, bacak itme ve güçlendirme, iç ve dış bacak güçlendirme, çiftli yürüme, tekli yürüme gibi 12 fitness aletinden oluşan kondisyon sahası bayan ve çocukların eğlencesi haline dönüştü. Spor aletlerini kullanan bayanlar ve çocuklar Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Seyrantepe Mahallesinin bu kadar hoş bir görünüme kavuşacağını tahmin etmediklerini belirterek burası artık bizim buluşma alanımız oldu her gün bu parkta buluşarak spor yapıyoruz, bu hizmeti bize ulaştıran başta Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU ve Belediye personeline teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.