-.jpeg)
SILA BEBEK, ŞEHİTKAMİL’DE YAŞAYACAK
ŞEHİTKAMİL’DEN SILA BEBEK İÇİN FARKINDALIK PARKI
Şehitkâmil Belediyesi, Tekirdağ’da cinsel istismara uğraması ve darbedilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebeğin ismini yaşatacak. Belediye tarafından Şehirgösteren’de revize edilen parka Sıla Bebek Farkındalık Parkı ismi verildi.
Diyarbakır’da vahşice katledilen Narin Güran adına Kuzeyşehir’de yapılan parka Narin Çocuk Parkı ismini veren Şehitkamil Belediyesi bir kez daha farkındalık yarattı. Toplumda farkındalık yaratma ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Sıla bebeğin adı da Şehitkamil’de yaşatılacak.
SILA BEBEK FARKINDALIK PARKI FARKINDALIK YARATACAK
Şehirgösteren Mahallesi’nde önceki dönem yapılan Pet Park, Şehitkamil Belediyesi tarafından revize edildi. Sadece kedi ve köpeklerin yararlandığı park, yapılan düzenlemeyle bir bölümü tüm vatandaşların kullanımına sunuldu. İçerisinde yürüyüş yolu ve oyun alanları oluşturulan parka verilen isim vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Parka, geçtiğimiz Ekim ayında Tekirdağ’da cinsel istismara ve şiddete maruz bırakıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 2 yaşındaki Sıla bebeğin ismi verildi. Park, Sıla Bebek Farkındalık Parkı ismi ile Şehitkamil halkının yeni dinlenme mekanlarından biri oldu.
Haberler
DÜLÜK’TE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET