ŞİRİNEVLER UMUT SAÇIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


1+1 Sosyal Konutlarımızın Satış Fiyatı 30bin 220’TL

Sosyal Konutlar genellikle düşük bütçelerle yapılan, ihtiyaçlara cevap vermekten uzak, asgari barınma koşullarını sağlayan ve zorunluluktan kaynaklanan yapılar olarak bilinirdi. Ancak Şehitkamil Belediyesi’nin tamamladığı Şirinevler 1+1 Sosyal Konut Projesiyle bu söylemleri sonlandırdı. Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilecekleri 1+1 konut projesini tamamlayarak hak sahiplerine teslim edecek. Her bir dairenin 30 bin 220 TL’den satışa sunulacağı projeye yoğun ilgi görüyor.

Şehitkamil Belediyesine başvuru yapmaya gelen vatandaşlar evleri gördüklerini ve çok beğendiklerini belirterek “ Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun böyle güzel evleri yapıp maddi durumu zayıf olan vatandaşlarımıza sunuyor. Gelirimizde düşük olmasından dolayı bu evlere başvuru yapıyoruz. Üzerimizde herhangi bir gayrimenkul yoktur. Başvuru için şartlarımızda uyuyor. İnşallah bize çıkarsa sıcacık bir yuvamız olacak. Şehitkamil Belediye Başkanımıza, bize bu imkanları sağladığı için teşekkür ederiz” dediler.

1+1 sosyal konutlara başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız, Şehitkamil Belediyesi Beyaz Masadan başvuru formu alabilirler.Daha detaylı bilgi için (0342) 323 27 27 telefon numarasını arayarak veya www.sehitkamil.bel.tr internet adresinden öğrenebilirler.