SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

FADILOĞLU, YENİ SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK ETTİ

            Bir çok sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen başkan Fadıloğlu, genel kurullarını yaparak Kömürcüler kooperatifi Başkanı seçilen Recep Kahraman, Görmeyen Kültür ve Birleştirme Derneği Genel başkan yardımcılığına yeniden seçilen

           
            Mehmet Aysel, Bayan kuaförler oda başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Erkülah, Madeni Sanatkarlar Oda Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Akdeniz,  Öğrenci Servis işletmecileri yönetim kurulu başkanı Sedat Özden, Minibüsçüler Oda başkanlığına yeniden seçilen Sofu Çolak, Pideciler Oda Başkanı Ahmet Metin Şenyüz, Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma derneği genel sekreteri İsmail Örtün ile bir araya geldi.

           
               Yeni seçilen dernek başkanlarına da hayırlı olsun temennisinde bulunan başkan Fadıloğlu,  ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI YANIMIZDA OLMASI BİZİ ONURLANDIRIYOR”

            Örgütlü örgütsüz tüm kesimlerin yanında olmaya çalışacaklarını belirten başkan Fadıloğlu, “Sivil toplum kuruluşları şehrimizin dinamizmini harekete geçirecek büyük unsurlardır. Sorunları el birliğiyle çözmek için sürekli istişare halinde olacağız. Sivil Toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için çok önemli.

            Şehitkamil’i  modern bir şehir haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Amacımız hizmetlerin en güzellerini ilçemize  yapmak. Bu çalışmaları yaparken sivil toplum kuruluşlarını yanımızda görmek bizlere güç veriyor” dedi

           

            Ziyarette bulunan Bayan kuaförler oda başkanı Mustafa Erkülah, Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan FADILOĞLU’na odalara göstermiş olduğu ilgiden dolayı plaket verdi.