SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Okul ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, bu çerçevede Aktoprak ilköğretim okulunu ziyaret etti. Okul ve öğrenciler hakkında Müdür Abdullah Karaoğlu’ndan bilgi alan Başkan Fadıloğlu, Okulun esiklerini yerinde gördüğünü ve bu aşamada, Okula verilmesi için 150 adet sandalye, 1 Adet akıllı tahta- projeksiyon cihazı, Masalı Bank ve 100 temel eser kitabının okula verilmesi talimatını verdi.

Aktoprak İlköğretim okulunun toplantı salonunda öğrencilere kısa bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıoğlu, kendi öğrencilik hayatından çeşitli örnekler vererek ” insanın mutlaka hayatında bir hedefi olmasının gerektiği söyledi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Fadıloğlu, “Yaşamınız içerisinde eğitim sürecinden sonra hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz bundan sonraki süreçte neler yapacaksınız bunu kafanızda mutlaka belirlemiş olmanız gerekiyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi yetenekli gördüğünüz alanlarda yetiştirin. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız " dedi.

Konuşmasından sonra Ana sınıfı öğrencilerine eğitim seti hediye eden Başkan Fadıloğlu minik öğrencilere setin nasıl kullanılacağını da detaylı olarak anlattı.

Okul Müdürü Abdullah Karaoğlu ile bir süre sohbet eden Fadıloğlu okulun çevre düzenlemesi, Okulun bahçesine çeşme ve oyun alanları genişletilmesine yardımcı olacaklarını ifade etti.