SİZLERİN MUTLULUĞU, HERŞEYDEN ÖNEMLİ

BİZ SİZLER İÇİN BURADAYIZ

Sosyal belediyeciliği ilke edinerek; mahalle, okul, ev ve işyerleri gibi alanlarda vatandaşlarla bir araya gelerek olası sorunları birinci ağızdan dinleyen ve çözüm yolları noktasında halkla iç içe bulunarak fikir alışverişinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, emekliler için inşa edilen lokali ziyaret etti. Emekliliğe ayrılmış kişilerin keyifli dakikalar geçirdiği lokalde Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılması planlanan hizmetler noktasında emekli vatandaşların düşüncelerini aldı.

BAŞKANIMIZ MAHALLEMİZLE VE ŞEHİTKAMİL BÖLGESİYLE ÇOK İLGİLENİYOR

Başkan Fadıloğlu'nun sürpriz ziyaretiyle mutlu olduklarını söyleyen emekliler, Şehitkamil Belediyesi'nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Hürriyet Mahalle Muhtarı Kemal Şahan,"Başkanımız mahallemizle ve Şehitkamil bölgesiyle çok ilgileniyor. Daha önce burası atıl bir vaziyetteydi, tinerciler yuva yapmışlardı, bitik vaziyetteydi. Başkanımıza bu durumu ilettik. Kendisi bizim taleplerime yanıt verdi ve burayı Emekliler Lokali yaptı. Burada şimdi bir araya gelip sohbet ediyoruz. Zaman geçiriyoruz" dedi.