ŞKM ANKARA'YI BÜYÜLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi gezisine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin katıldı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi hakkında Başkan Fadıloğlu’ndan bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek böylesi güzel bir projeyi Gaziantep’e kazandırdığı için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

BİR HEMŞEHRİNİZ OLARAK BU ESERLE GURUR DUYDUM…

Gaziantep’in marka değerinin bu tür yapılarla daha da arttığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; “ Rıdvan Başkanı tebrik ediyorum. Gaziantep’e çok güzel kalıcı bir eser kazandırmış. Her türlü detayı tek tek düşünmüş. Gaziantep’e özgü duvarları işlemesinden tutun, salonlarına kadar ince hesaplarla yapılmış ve mükemmel tasarlanmış. Bir Hemşeriniz olarak bu güzel Kültür ve Kongre Merkeziyle gurur duydum. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

İŞCİLİK KALİTESİ ÇOK YÜKSEK GAZİANTEP’E YAKIŞIR BİR ESER OLMUŞ…

Kültür Merkezinin 300 kişilik salonlarından başlayıp 1070 kişilik salonuna kadar tek tek bilgi akışı eşliğinde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay; “ Ben 4 yılı aşkın Gaziantep’e her geliş gidişimde güzel projelerle karşılaşıyorum. Rıdvan Başkanın verdiği bilgilere göre burada 2200 kişiye kongre etkinliği düzenlemek mümkün. Bu Gaziantep ölçeğindeki bir şehir için oldukça büyük bir imkan. Ayrıca sayın başkanın söylediği gibi, işçilik kalitesi çok yüksek. Bütün bu gelişmeler Gaziantep’in gelecekte Kültür ve Turizmdeki değerini çok arttıracağını düşünüyorum. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun nezdinde, emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum” dedi.