SON SİSTEM CİHAZLARLA SIFIR ASFALT ÇALIŞMALARI ŞEHİTKAMİL'DE DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SIRASIYLA TÜM ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ

Değirmiçem mahallesinin sıfır asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve Emek mahallesine geçildiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Emek mahallesi uzun yıllardır çok büyük sıkıntı yaşayan bir bölgemizdi. Bu bölgede sıfır asfalt çalışması yapacağımız yerler var. Aynı zamanda mevcut halini koruyacağımız yerler de var. Asfalt kazıma çalışması ile birlikte buranında startını verdik. İnşallah en kısa zamanda bu bölgede de çalışmalarımızı yapıp tamamlayacağız. Diğer taraftan asfalt yama çalışmalarımız yedi ayrı ekip tarafından devam ediliyor. Bizim bu seneki taahhüdümüzde sıfır asfalt yapılacak noktalarda herhangi bir sıkıntı kalmaması idi. Emek mahallesinde ki çalışmalarımızı bitirip en kısa sürede diğer yapılacak yerlere devam edeceğiz” dedi.

TEKNİK DONANIMI YÜKSEK SON MODEL ARAÇLARLA ÇALIŞILIYOR

Son sistem teknoloji ile çalışan araçlarla hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Fadıloğlu; “Gelişen teknoloji ile birlikte biz de bu sistemlere ayak uydurarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf elde ediyoruz. Kazıma işlemini yaparak daha sonra buradan elde edilen malzemeyi tekrar çalışmalarda kullanma imkanı buluyoruz. Belediye olarak teknik imkanlardan elimizden geldiğince faydalanıyoruz. Böylece daha modern ve daha güzel bir Şehitkamil için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HER ALANDA GERİ DÖNÜŞÜME ÖNEM VERİYOR

Çağın gereklerine uygun son sistem teknik donanımlı cihazlarla hizmet vermeye gayret gösteren Şehitkamil Belediyesi asfalt çalışmalarında geri dönüşüm sağlayan araçlarla çalışmalarına devam ediyor. Kepçe tarzı araçlarla yolların kazılması yerine mevcut bulunan asfaltı yerinden sökerek tekrar geri dönüşüm sağlayan araçlarla ekonomik anlamda da fayda sağlanıyor.