SORUN ODAKLI DEĞİL, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve oto tamircileri esnafı bir araya geldi. Tek tek söz alan tamirci esnafı Karşıyaka bölgesi hariç diğer yerlerde bulunan dükkanların boşaltılması için ek süre talebinde bulundular. Başka bir bölgeye taşınmaları için ek süre talebine olumlu yanıt veren Başkan Fadıloğlu, esnaf tarafından dakikalarca alkışlandı.

SİZLERİ EN İYİ BEN ANLARIM

Toplantıya gelen tamirci esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu esnafın işlerini modern ve sağlıklı bir alanda yapmaları için Kanun ve kurallar çerçevesinde Belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti. Bizler bu göreve seçilirken sizlerin bedduasını değil duasını almak için talip olduklarına da vurgu yapan Başkan Fadıloğlu; “Bizler siyasi olarak seçilmiş olsak da devlet memuru olarak burada görev yapmaktayız. Bu yüzden burada yaptığımız işlerde kanun ve kurallar dışında hareket etmemiz söz konusu olamaz. Bende zamanında esnaflık yapmış biriyim. Buradaki görevim bitince, bende sizin gibi esnaf olarak işime devam edeceğim. O yüzden sizleri benden daha iyi kimse anlayamaz. Benim derdim ileriki günlerde daha iyi şartlarda nitelikli alanlarda malınız mülkünüz olan bir alanda çalışmanız. Bu anlamda sizlerden desteğimizi esirgemeden bu konuda sizlere her zaman yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZIN TAVRI BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ

Ek süre taleplerine Başkan Fadıloğlu’ndan olumlu yanıt alan tamirci esnafları “ Sağ olsun Başkanımız bizi kırmayarak kendisinden istediğimiz süreyi bize tanıdı. Bizler esnaflar olarak bu sürede bir kooperatif kurma çabası içerisinde olacağız. Başkanımız her zaman olduğu gibi bu günde yanımızda olarak bize büyük moral verdi. Bizler aile geçindiren insanlarız. Evimize çocuklarımıza ekmek götürüyoruz. Başkanımıza bu duyarlılığından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Toplantı sonunda desteklerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden oto tamirci esnafı daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.