SORUNLARI YERİNDE GÖREREK ÇÖZÜYORUZ...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Korutürk ve Şoför Ali Caddesindeki esnafları kurmayları ile birlikte ziyaret ederek işlerinin nasıl olduğu hakkında bilgiler aldı.

Yolda karşılaştığı öğrencilerle de sohbet eden Başkan Fadıloğlu derslerini sorarak öğrencilere başarılar diledi.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Başkan Fadıloğlu, “Mesaimin yarısını halkın içinde geçireceğim diye seçim beyannamemde bir taahhüttüm vardı. Fakat halkın içinde geçireceğim derken sokak sokak dolaşma şansım olmuyordu. İki yılımızı doldurduk. Vatandaşlarla iç içe olmak adına Karşıyaka bölgesindeki esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyoruz” dedi.

Bizler Halkın İçinden Geldiğimizi Unutmadık…

Esnafların taleplerini yerinde görmek adına ziyaretler yaptıklarını dile getiren Fadıloğlu, “Onlardan gelen talepleri yerinde dinlemeye gayret gösteriyoruz. Gördüğümüz sorunları anında daire müdürlerimiz not alarak çözüme gitmeye gayret gösteriyorlar. Halkın içinden geldiğimizi her zaman ifade ediyoruz. Süreli bir görevimiz var.

Görevimizin sonunda yine halkımızla iç içe olup normal yaşantımıza devam edeceğiz. Onun için esnafımızdan ve halkımızdan kopmadan hizmetimizi devam ettirmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

İmkan Bulduğumuz Anda Sahaya İniyoruz…

“Belediye olarak bütün meseleleri çözdük dersek yanlış olur” diyen Fadıloğlu, “Bir yandan yapılıyor bir yandan başka faaliyetler olduğu için eksikliklerimiz ortaya çıkıyor. Bizim görevimiz bu eksiklikleri gidermektir. Onun için gayret gösteriyoruz. Bu konuda bütün ekibimize teşekkür ediyoruz. Gün geçtikçe bu standartlar daha da artacak ve milletimiz daha rahat imkanlara kavuşmuş olacak. Böyle esnaf ziyareti yapma şansımız pek olmuyor. İmkan bulduğumuz anda onlarla birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz olacak” şeklinde konuştu.

Fadıloğlu, semt gezilerini aralıksız olarak sürdüreceklerini ve tüm kesimlerin görüşlerini alarak ortak akılla hizmete devam edeceklerini de sözlerine ekledi.