SOSYAL GÜVENLİK KURUMUN'DAN BAŞKAN'A ZİYARET

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 Ziyarette TBMM’de görüşülen yasa tasarısı konusunda düşüncelerini belirten Başkan Fadıloğlu, hükümetin sosyal güvenlik alanında önemli değişimler gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

            Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Ahmet Yetim, Müdür yardımcısı Mehmet Kılçık ve Sağlık Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü ile birlikte Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

            Başkan Fadıloğlu’na kurumun faaliyetlerini içeren bir dosya sunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Ahmet Yetim, sosyal güvenliğin bugünleri ve yarınları garanti altına alan bir sistem olduğuna dikkat çekti. Başkan Fadıloğlu’na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Yetim, “Sosyal güvenlik her ne kadar bir haksa da devletin de bir görevidir. Yeni yasa görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerin sonucunu bekliyoruz. Bizler gibi büyük bir kitlede bu görüşmelerin sonucunu bekliyor “ dedi.

            SGK Müdür ve müdür yardımcılarını ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, hükümetin son yıllarda sosyal devlet anlayışı konusunda önemli yol kat ettiğini belirterek, “Görüşülmekte olan yasa tasarısı ile birlikte yeni düzenlemeler olacaktır. Sosyal güvenlik sistemi son yıllarda devrim niteliğinde alınan kararlarla yeni bir yapılanmaya girmiştir. Gaziantep’te bu çalışmaları yürüten değerli müdürümüze ve yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.