SOSYAL TESİSİ OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

MAHALLE OLAN KÖYLERDE HİZMET DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi hayata geçirdiği Sosyal Tesislere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yaptığı sosyal tesislerle eğitim ve sosyal hayata yönelik çalışmalarla toplumun önemli sorunlarına çözüm getiren Şehitkamil Belediyesi mahalle olan köylerde de sosyal tesis yapım çalışmalarına devam ediyor. 640 metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı yapılan sosyal tesisin içerisinde Bay – Bayan taziye evi, Aile Sağlığı Merkezi, Etüt Eğitim Merkezi ve Aile Merkezi bulunuyor.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET BİZİM İÇİN AYRI BİR ZEVK

Daha önce bütün mahallelerde sosyal tesis ihtiyacını karşılayacaklarının sözünü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Şu anda sosyal tesis yapım aşamalarında son noktaya geldik. Çok nadir bazı mahallelerimizde sosyal tesis ihtiyacımız var. Onları da en kısa sürede tamamlayacağız.  Artık mahalle olan köylerde de sosyal tesis ihtiyacını karşılıyoruz. Şu anda yapımı devam eden Sam mahallesinde incelemelerde bulunuyoruz. Burada aile sağlığı merkezi ihtiyacı vardı aynı zamanda bide bay bayan taziye evi ve aile merkezi ihtiyacını tamamlayarak nitelikli bir sosyal tesisi sam mahallemize kavuşturuyoruz. Bizim buradaki en önemli konumuz eğitime olan hassasiyetimizdir. Şehrimizdeki eğitim anlamında yaşanan sorunları gidermek adına aile merkezlerimizi çocuklarımızın ve aile büyüklerinin eğitim durumunu yükseltme adına bu konsepti geliştirdik. Milletimiz her şeyin en iyisine layık. Belediye olarak burada mahalle temsilcileri vatandaşlar ve muhtarımızla birlikte hareket ederek mahallemizin ihtiyacını gidermeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet bizim için ayrı bir zevk.  Vatandaşlarımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.