SOSYAL TESİSLERDE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

ÖZGÜRLÜK SOSYAL TESİSİSİNDE KURAN-I KERİM DAĞITILDI

Yıl boyunca birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk getiren Şehitkamil Belediyesi yaz dönemi boyunca ise Kuran-ı Kerim kursları düzenleyerek vatandaşların kutsal kitabını öğrenmesine vesile oluyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Kursumuzda ilk defa Kur’an-ı Kerim ile tanışanlar olduğu gibi daha öncede Kur’an-ı Kerim’i bilip kendini geliştiren kardeşlerimiz var. Ramazanın bereketinden faydalanılarak burada hatimler indirildi. Daha önce Kur’an-ı Kerim bilmeyen kardeşlerimiz Kur’an-ı Kerim öğrendi. Bizimde bir taahhüdümüz var.  Kur’an-ı Kerim’e geçenlere Şehitkamil Belediyesi olarak Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz. Özgürlük Sosyal Tesislerimizdeki Hanım kardeşlerimize Kur’an-ı Kerim’lerini dağıttık. Tabi temennimiz Kur’an-ı Kerim’ler evlerde raflara konulması değil, günlük olarak okunmasıdır. Hem onların okuma alışkanlıklarını geliştirmesi, tecvitle olarak okunmasını sağlanması hem de bunun feyzinden ve bereketinden faydalanmalarını sağlamaktır. Tabi bu konuda emek veren bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum ”dedi.