SÖZ VERDİK YAPIYORUZS

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

    Nikah Salonu, 1+1 konut, Yarı olimpik yüzme havuzu ve Dülük mesire alanından oluşan proje paketini detayları ile anlatan Başkan Fadıloğlu, “Halkımıza verdiğimiz sözleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısına alt yapısı ve projesi tamamlanan 4 projeyi açıkladı. Basın mensuplarının yanı sıra, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, İl ve İlçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve meclis üyelerinde katıldı. Toplantıda projeleri slayt gösterimi ile anlatan Başkan Fadıloğlu, öncelikle belediyenin logosunda yaptıkları değişikliğin nedenini anlattı.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Gaziantepliler’e 4 önemli müjde verdi.
    Yatırımları ile Şehitkamil ilçesinde yaşayanların hayat standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Şehitkamil Belediyesi 4 önemli projeye daha imza atıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her türlü altyapı sorunları çözülmüş, daha çağdaş ve yaşanabilir kent için, sürekli proje ürettiklerini belirterek, yeni projelerini şöyle açıkladı:

    58 METREKARELİK EVLER
Türkiye’nin en fazla göç alan illerinden biri olan Gaziantep’de, konut sıkıntısı en önemli sorunlardan biridir. Yoksul ailelerin konut sorununu çözmek için 58 metrekarelik konutlar üreteceğiz. Şirinevler Toplu Konut Alanında 1 artı 1 şeklindeki bu konutlardan, ilk etapta 288 adet inşa edilecek.

    650 KİŞİLİK NİKAH SALONU
Gaziantep’de kent merkezindeki nikah salonlarının ihtiyaca cevap vermekte yetersiz kalmaktadır. Evlenecek çiftlerin nikah işlemlerinin daha büyük salonlarda ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için Gaziantep’e modern bir nikah salonu ve sergi salonu kazandıracağız. Burada 650 kişilik, 200 kişilik ve 50 kişilik olmak üzere üç ayrı nikah salonu bulunacak. Ayrıca kompleks içerisinde bir de sergi salonu yer alacak.

    YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU
5571 metrekare alan üzerine inşa edilecektir. Yarı olimpik bir şekilde projelendirilmiştir. Engelliler için ise ayrı parkur bulunacaktır. Özellikle ilköğretim çağındaki çocukların yüzme sporuyla tanıştırılması ve bu spor dalına destek verilmesi hedeflenmektedir. Soyunma ve duş odaları, atletli jimnastik bölümü ve diğer tüm detaylar düşünülerek projelendirilmiştir.

    DÜLÜKBABA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Dülükbaba Mesire Alanı, bir zamanlar Gaziantepliler’in en fazla tercih ettiği mesire alanıydı. İnsan eliyle oluşturulmuş en büyük ormanlardan biri olan Dülükbaba’yı yeniden insanların en fazla tercih edeceği bir mesire alanı haline getireceğiz. Bu konudaki proje çalışmalarımız devam ediyor. Proje çerçevesinde, Dülük Orman Parkı içerisinde ailelerin rahatlıkla ve huzur içerisinde gelebilecekleri, piknik yapabilecekleri ve çeşitli etkinliklerin olacağı bir yer haline getiriyoruz.

Proje tanıtım dökümanları için tıklayın...