SPOR DENİNCE AKLA ŞEHİTKAMİL GELİR

VELİLER’DEN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Gazikent Tekvando Spor Okulunda yeni eğitim döneminin başlamasıyla birlikte el ve ayaklarla uygulanan savunma ve vuruş tekniklerini öğrenmeye başlayan sporcular bir yandan da tekvando branşının bir diğer konusu olan sporda ahlaki değerlerin yüceltilmesine katkı sağlan ilkeleri kavramaya devam ediyor. Gazikent bölgesinde açılan kursların kendilerini çok mutlu ettiğini ve çocuklarının gelişimine büyük katkı sağladığını belirten sporcu velileri adına açıklama yapan Hacı Ali Cila; 7 yaşında erkek ve 8 yaşında bir kız çocuğum Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu tekvando spor okullunda eğitim görüyor. Gazikent’te açılan futbol akademisi, bayan spor merkezi ve tekvando kursu çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziki ve ahlaki gelişimine büyük katkı ve fayda sağlıyor. Açılan kurslar ve yapılan tüm  hizmetlerden dolayı ben şahsım Gazikent sakinleri adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibine teşekkür etmek istiyorum dedi.