SPORDA PROFESYONELLİĞİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR

YEŞİL – SİYAHLILARA ÖZ KAYNAKTAN 110 SPORCU

Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesinde futbol, basketbol, satranç, yüzme, halkoyunları, taekwando, jimnastik ve badminton branşlarda eğitim gören sporcular arasında yaptığı branşa özgü seçmelerle 110’ün üzerinde sporcuyu öz kaynaktan müsabık takımlara kazandıran yeşil- siyahlı kulüpte alt yapıya verilen önem her geçen gün artıyor. 2014- 2015 sezonunda özelikle futbol, basketbol ve yüzme branşlarında alt yapıdaki müsabık takım sayısını artıracak olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü, bünyesinde ilerleyen yıllarda forma terletecek sporcuları ise şimdiden yaptığı hazırlık çalışmalarıyla müsabık takımlara adapte ediyor.

ALT YAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEM DEVAM EDECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Memik Terlemez,  yeşil – siyahlı kulüpte 2014 – 2015 sezonunda ve ilerleyen yıllarda da alt yapıya verilen önemin devam edeceğini belirtti.  Şehitkamil Belediyespor kulübünün geçmiş yıllarda farklı branşlarda bir çok sporcuyu profesyonel takımlara ve milli takımlara kazandırdığını belirten Kulüp Başkanı Terlemez, faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda alt yapıya yoğunlaşacaklarının altını çizdi.  Terlemez, “Kulübümüz yıllardır alt yapıya büyük önem veriyor bizde bu anlayışı devam ettirmek ve daha ileriye taşımak istiyoruz,  2014 -2015 sezonunda futbol branşında faaliyet gösterecek alt yapı takımlarımızın sayısını 3’ten 6’ya çıkarttık yine basketbol branşında müsabık takımlarımıza iki yeni kategori ekledik, yüzme, su alt ve su topu branşlarındaki müsabık lisanslı sporcu sayımız her geçen gün artıyor kısaca faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda alt yapıyı güçlendiriyoruz. Ümit ediyorum ki ilerleyen yıllarda Gaziantep ve Türk sporuna yeni şampiyonlar kazandırmaya devam ederiz” dedi.