SPORLA BÜYÜYEN NESİLLER İÇİN DESTEK ŞEHİTKAMİL'DEN

SPOR, HAYATA AÇILAN SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU PENCEREMİZ

Gaziantep GAP Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu Atletizm Takımı sporcularını misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret esnasında spor faaliyetlerinin hayata açılan sağlık ve mutluluk dolu bir pencere olduğunu ifade etti. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

 

“Kanunların bizlere verdiği imkanlar dahilinde sağlıklı ve mutlu nesillerin yetişmesi adına amatör spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz. Spor her yaştaki vatandaşımız için sağlık ve mutluluk dolu hayata açılan özel bir pencere. Ben tüm öğrencilerimizi spora gönül verdikleri ve faaliyetlerde ilimizi başarıyla temsil ettikleri için yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum. Öğrendiğim kadarıyla şampiyonlarımız pistlerde olduğu kadar derslerinde ve sanat alanında da başarılılar. Sportif faaliyetlerle birlikte öğrencilerimizin derslerinde olan başarıları, sosyal faaliyetlere olan ilgileri bizleri mutlu ediyor. Tüm sporcularımıza 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında Bursa ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.”

 

BAŞKANIMIZA DESTEK VE İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gaziantep GAP Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Yıldız, ziyaret esnasında okul sporları ve kulüp takımı faaliyetlerine verilen desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürler etti. Okul Müdür Yıldız, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

 

“Okulumuzda öğrenim hayatlarına devam eden sporcularımız Nisan ve Mayıs ayları içerisinde ilimizi Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenecek olan şampiyonalarda temsil edecekler. Amacımız; geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da şampiyonluklar elde etmek. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve değerli çalışma arkadaşları sağ olsunlar bizlere büyük destekler verdiler. Ben tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Destek verildiğinde, ilgi gösterildiğinde başarının önündeki engeller bir bir kalkıyor. Ümit ediyorum ki Gazi şehrimizi en iyi şekilde temsil ederiz.”