SPORTİF ALTYAPIYA BÜYÜK HİZMET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat gezisine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Başkan Vekili Ünsal Gökşen, Gaziantep İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖNEMLİ BİR SOSYAL İHTİYACA CEVAP VERECEKTİR…

Yüzme sporunda çok sayıda başarıları bulunan, genç sporcular Bakan Suat Kılıç ile bir süre sohbet etti. Yarı olimpik Yüzme Havuzunun çok başarılı bir proje olduğuna değinen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; “ Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum. Anlayışımız gereği sosyal Belediyecilik vizyonuna uygun bir adım atarak çok güzel bir tesisi Gaziantep ve Şehitkamil halkına kazandırmış. Çırpınma havuzu ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzu 8 kulvarıyla, kısa kulvar noktasında Gaziantep’te ve Şehitkamil’de önemli bir sosyal ihtiyaca cevap verecektir. Elbette sadece Şehitkamil ilçesinin gençlerine veya çocuklarına değil, Gaziantep’in tüm gençlerine hizmet verecek bir tesistir. Bu yapılanlar hizmetler Gaziantep’imiz için daha da az. Gaziantep önden gidecek biz arkasından gideceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile beraberindeki heyet Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun girişinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.