STK'LARDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


KAYGUSUZ; BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİ TAKDİRE ŞAYANDIR

Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Fadıloğlu belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek yönetimiyle birlikte Başkan Fadıloğlu'nu ziyaret etmek istediklerini belirten Mustafa Kaygusuz, sıcak bir karşılama gördüklerini söyledi. Kaygusuz hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımızın duruşu, hizmetleri takdire şayandır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Şehitkamil'in belediyecilik açısından çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan ise, kullanılması zor olan e- sistemin müjdesini aldıklarını bunun için de çok sevindiklerini kaydetti.

BAŞKAN FADILOĞLU; SÖZDE DEĞİL ÖZDE ORTAK AKILLA HİZMET EDİYORUZ

Gaziantep'te yaşayan herkesi Antepli kabul ettiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu da, "Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla irtibat halindeyiz. Kendileriyle fikir alışverişi içindeyiz. Gelen arkadaşlarımızla birlikte memleketle ilgili neler yapılabilir bunları konuştuk. Gaziantep için daha güzel hizmetler yapmayı ümit ediyorum. Hep birlikte el ele vererek lafta değil icraatta ortak akılla bu memlekete hizmet etmek için geldik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gaziantep Besnililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kaygusuz, Başkan Fadıloğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.