-.jpg)
SUTOPÇULAR GAZİLİK KUPASINDA MÜCADELE ETTİ
ALLEBEN’DE SIKI ÖNLEM SIKI PERFORMANS
Antep’e ‘Gazilik’ unvanı verilişinin 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Gazilik Kupası ANALİG Sutopu Branşı Seçme Müsabakaları, 5 farklı kulüpten 135 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Antep’e Gazilik unvanı verilişinin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen Gazilik Kupası, ANALİG Sutopu Branşı Seçmeleri ve hazırlık müsabakalarında 5 farklı kulüpten 135 sporcu birbirinden çekişmeli müsabakalarda mücadele ettiler.
Pandemi önlemlerinin sıkı tutulduğu organizasyonda U-15, U-17, U-19 ve Açık Yaş kategorilerinde bol gollü maçların ardından Gaziantep’i, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Sutopu Müsabakalarında temsil edecek olan kadro belirlendi.
SUTOPU BRANŞI GELİŞİMİ ADINA ÇOK DEĞERLİ
Gazilik Kupası, ANALİG Sutopu Branşı Seçme Müsabakaları sonrasında değerlendirmelerde bulunan Türkiye Sutopu Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Cengiz Bingül, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun pandemi döneminde verdiği nitelikli hizmetin sutopu branşının bölgesel gelişimi adına çok değerli olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Bingül, açıklamasında şunları kaydetti:
“Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun ev sahipliğinde düzenlenen Gazilik Kupası, ANALİG Sutopu Branşı Seçme Müsabakalarını U-15, U-17, U-19 ve Açık Yaş gruplarında bayanlar kategorisinde 4 takım ve 60 sporcu, erkeklerde ise 5 takım ve 75 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdik. Pandemi döneminde Alleben Yüzme Havuzunda alınan özel tedbirler, verilen nitelikli hizmet sutopu branşının sadece Gaziantep’te değil, bölgesel gelişimi adına çok değerli. Gaziantep’i Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Sutopu Müsabakalarında temsil edecek olan kadroya başarılar diliyorum. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde vermiş olduğu büyük desteklerden dolayı sutopu camiamız adına Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum.”
Haberler
BAŞKAN FADILOĞLU, STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE KADINLAR, HAYATA RENK KATTILAR
BAŞKAN FADILOĞLU, TOPRAĞIN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN “BEN DE VARIM” DEDİ
ŞEHİTKAMİL TRAFİK EĞİTİM PARK’INDA 20 BİN 399 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRDÜ
EN LEZZETLİ YAĞLI KÖFTEYİ YAPMAK İÇİN KIYASIYA YARIŞTILAR
ŞEHİTKAMİL’DEKİ ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
FADILOĞLU, ŞEHİT BABALARI VE KURUM MÜDÜRLERİNİN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI
BABALAR VE OĞULLARINI KARŞI KARŞIYA GETİREN ORGANİZASYONLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN FADILOĞLU, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ