TEKVANDO FEDERASYONUNDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA PLAKET

19-23 Ekim 2011 tarihleri arasında şehrimizde yapılan Ümitler Türkiye şampiyonasında Tekvando federasyonu olarak Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübünün faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, belirten Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin; “Şampiyonalarda Türkiye derecesi elde ederek Milli takımlarda ülkemizi, Avrupa da en iyi şekilde temsil eden Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nün hizmetleri takdire şayandır. Bin 300 üzerinde olan lisanslı sporcu sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Bu başarıların elde edilmesinde büyük emekleri olan başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, adına plaketi Tekvando Genç Milli Takım antrenörü Cuma Tabur ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na takdim ettiler.