TOPLU NİKAH TÖRENİ YAPILDI

Toplu nikah organizasyonunun ilk nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Belediye Başkan yardımcıları ise şahitlik etti. Çiftin evlilik cüzdanını Belediye Başkan Yardımcısı Abdülcabbar Özkara gelin hanıma takdim etti.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy ve yönetim kurulu üyelerinin ortak çalışması sonucu tespit edilen 50 çift resmi nikaha kavuşuyor. Şehitkamil Belediyesi’nin destek verdiği toplu nikah organizasyonunda, ilk etapta 14 çiftin resmi nikah işlemleri gerçekleştirildi.

Toplu nikah organizasyonunda ilk nikahı kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, nikah merasiminin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Fadıloğlu, diğer çiftleri temsilen Yazgülü Cice ve Mehmet Emin Şahin’in çiftinin nikahını kıyarken, Belediye Başkan Yardımcıları Abdülcebbar Özkara, Ali Kazcı ve Hüseyin Kılıç ise şahitlik yaptılar. Nikah törenine çiftlerinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Nikah işlemleri sonrası tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Fadıloğlu, organizasyonu gerçekleştiren Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik etti. Fadıloğlu, resmi nikahı bulunmayan çiftlere de, resmi nikahlarını yaptırmaları konusunda çağrıda bulundu.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy ise, Toplu Nikah organizasyonuna destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Aksoy, uzun süredir çalışmasını yaptıkları toplu nikah töreninin gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Maddi durumu iyi olmayan ve resmi nikahları bulunmayan çiftleri titizlikle belirlediklerine dikkat çeken Aksoy, “Şehitkamil Belediyesi’nin desteğiyle bu anlamlı organizasyonu gerçekleştirdik. İlk etapta 14 çiftin resmi nikahı kıyıldı. Bu sayıyı 50’ye çıkartarak, toplu nikâh organizasyonumuzu tamamlamış olacağız” dedi.