TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK BİYOLOJİK GÖLETİ MAYIS AYINDA HİZMETE GİRECEK

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN BÜTÜN İSTEKLERİNE CEVAP VEREBİLMEK

Başkan Fadıloğlu yaptığı açıklamada, Dülük Tabiat Parkı'na Türkiye'nin en büyük biyolojik göletinin yapıldığını belirterek, "Gölet bu ayın sonu itibariyle inşallah devreye girmiş olacak. İzci kampımız bitti. Fakat, pentatlon sahasını açmayı düşündüğümüz için, orayı okullar kapandıktan sonra öğrencilerin eğitimi için kullanacağız. Bizler, projeler tamamen hayata geçmeden bunun tanıtımını yapmıyoruz. İnşallah öncelikli olarak biyolojik göletin açılışını yapacağız. Peşinden de pentatlon sahası ile birlikte bir parkuru milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şehitkamil Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında arkadaşlarımızla birlikte her türlü gayreti sarf ediyoruz. İlçemiz için çeşitli projelere imza attık. Amacımız vatandaşlarımız tarafından gelen tüm istekleri karşılayabilmek. Belediyecilik sadece yol yapma ve kanalizasyon işlerine bakmak değildir. Biz makam koltuğunda oturmak için göreve gelmedik. Milletimizin hizmetkarı olmak için bu görevi seçtik. Bu bakımdan çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

Yapılan projelerin zamanında hizmete girmesi için Şehitkamil Belediyesine bağlı ekipler tarafından gece gündüz demeden çalışıldığını belirten Başkan Fadıloğlu; “Vatandaşlarımız hiç kuşku duymasın ki Şehitkamil İlçemizi yaşanabilir ve modern bir yer olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.