TURNE REKORLARI KIRAN "SESLERLE ANADOLU" ŞKM'DE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep Valiliği ve Şehitkamil Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek “Seslerle Anadolu" isimli müzikli oyun, 25 Kasım Cuma günü saat 20;00’da Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde sanat severlerin beğenisine sunulacak.

Kültür ve Kongre Merkezinin her gününün dolu dolu geçtiğini, her türlü sanatsal aktivitelerin yapıldığı bir merkez haline geldiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; Kentimizde kongre ve kültür merkezi açığını büyük ölçüde kapatan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezimiz, neredeyse her hafta gerçekleştirilen sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Gaziantep’in kültür ve sanat yaşamına büyük katkısı olan bu mekan yerli ve yabancı sanat topluluklarını Gaziantep halkı ile buluşturmaya devam edecek” dedi.

‘Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından oluşan seçkin bir ekip tarafından sahnelenecek ‘Seslerle Anadolu’ adlı müzikli oyunun Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde sanat severlerle buluşacağını hatırlatan Başkan Fadıloğlu; “Oyunda sanatçılar Anadolu topraklarında çıkan ritim ve sesin, düzenlemeler ile değişik bir anlam kazanmasını gösterimle anlatacak. Birbirine bağlı armonik yapısı ile oluşan akış, Türk insanının görsel sanat alanındaki zengin içeriği ile beraber tarih ve kültür varlıklarının anlatılmasını içermektedir. Birçok ilde büyük beğeni toplayan, turne rekorları kıran ve ilimizde de ücretsiz olarak gösterilecek oyuna tüm Gaziantepli sanatseverleri bekliyoruz” dedi.