ÜLKEMİZİ YÜKSELEN DEĞER YAPMAYA HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ

Milli bayramların ülke bütünlüğünün ve toplum birlikteliğinin coşku ile gerçekleştirildiği günler olduğunu vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, ülkemizin son günlerde yaşadığı acı olaylarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifa dileklerini sundu. Başkan Fadıloğlu; “Büyük zorluklar ve aşılamaz sanılan engeller aşılarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, terör belasını yok edecek ve son olarak yaşadığımız depremin yaralarını hep birlikte saracaktır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 88 yıl önce büyük zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde milletin tek vücut tek yürek hareket etmesiyle kurulduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Türk insanı sevinçlerinde olduğu gibi acılarında da tek vücut olmayı başaran dünyadaki ender milletlerdendir. Son yaşanan olayların ardından ülkemizin bağımsızlığına kast eden terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılar sonrası şehit olan askerlerimizin acısını 70 milyonluk nüfusuyla Türkiye tek yürek olarak hissetmiştir.

Van'da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremin ardından yine Türkiye tek vücut olarak yaraları sarmak için seferber olmuştur. 88 yıl önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti de milletimizi yok etmek isteyen işgalci güçlere karşı tek Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde tek vücut olmayı başaran atalarımızın başarısını bugün evlatları da teröre ve yaşadığımız deprem felaketine karşı göstermektedir. Cumhuriyetimizin 88. Yıl dönümünde, genciyle, yaşlısıyla, doğusuyla ve batısıyla Ülkemizi yükselen değer yapmaya hep birlikte devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum” dedi.