ULUSLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞEHİTKAMİL'E CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ

ŞEHİTKAMİL DÜNYA DEVLERİ ARASINDA

Aralarında Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya gibi dünya futbolunda söz sahibi olan 11 ülkeden 70 futbol takımının katılımı ile gerçekleştirilen 4.Uluslar Arası Vodafon Futbol Şampiyonasına, Gaziantep temsilcisi olarak katılan Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, Milan, Chelsea, Villareal, B.Munıch gibi dev futbol kulüplerinin alt yapıları ile karşı karşıya geldi. Türk futbolunun lokomotif kulüpleri Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe Spor Kulüplerinin de yer aldığı turnuvada, centilmenlik ve fair play çerçevesi içerisinde vermiş olduğu mücadele sonunda “Oyuna ve Rakibine Saygı” özel ödülüne layık görülen Gaziantep temsilsinin yetenekli kramponları, dev organizasyondan mutlu ve gururlu bir şekilde ayrıldı.

FUTBOL EĞİTİMİNDEKİ İLK AMACIMIZIN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

4. Uluslar Arası Futbol Şampiyonası sonunda değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü Necmi Karaoğlan, “U – 15 ve U – 12 Futbol takımlarımızla katıldığımız şampiyonada ekiplerimiz futbolda dünya çapında söz sahibi kulüplerin alt yapı takımları ile karşı karşıya gelme imkanı buldular. Bu tip organizasyonlar çocuk ve genç yaştaki sporcularımızın vizyonlarının gelişmesi adına çok önemli. Böylesine ciddi bir organizasyondan centilmenlik ödülü ile ayılmakta bizleri ayrıca mutlu etti. Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisinde ilk ve önemli hedefimiz sporcularımızın fair play çerçevesinde yetişebilmeleri bu nedenle sporcularımızı ve organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.