ÜNİVERSİTELİLER ŞEHİTKAMİL GENÇLİK KAMPINDA BULUŞTU

ÜNİVERSİTELİLER GENÇLİK KAMPINDA KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Şehitkamil Belediyesi, her yaş grubuna hitap edecek sosyal ve sportif faaliyetlerini sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden sonra üniversite öğrencilerini ağırladı. Faaliyete geçtiği günden bu yana binlerce öğrenciyi mutlu eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, artık akademik faaliyetlere de ev sahipliği yapacak. Birbirinden heyecanlı ve keyifli faaliyetleri ile katılımcı öğrencilere unutmayacakları bir gün yaşatan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, üniversiteli öğrencilerin de vazgeçilmez adresi haline gelecek.

 

REKREASYON FAALİYETLERİ ADINA MÜKEMMEL BİR ALAN

Öğrencileriyle birlikte gençlik kampındaki faaliyetlere katılan Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Öztürk, Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nın rekreasyon faaliyetleri adına mükemmel bir alan olduğunu belirtti. Gençlik kampına ilişkin değerlendirmede bulunan Yrd. Doç. Dr. Öztürk, “Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, her yıl işbirliği içerisinde birbirinden farklı sportif ve sosyal faaliyetlere başarıyla imza atıyor. Bugün de Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerimizle birlikte Gaziantep’e kazandırılan çok önemli bir tesiste etkinliklere katıldık. Daha önceki yıllarda Şehitkamil Belediyemiz ile ‘rekreasyon şenliklerini’ gerçekleştirmiştik. Bu etkinlik de rekreasyon faaliyetlerimizin bir parçası. Rekreasyon; insan yaşamını kaliteli kılacak, rutinlikten uzaklaştıracak her şeydir. Gelişmiş ülkelerde hobi olarak yapılan her aktivite, rekreasyon faaliyetleridir. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nda tüm özelikleri ile bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi adında mükemmel bir organizasyon yapısına sahip. Ben etkinliklere katılan tüm öğrencilerimiz adına Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’ndaki etkinliklere katılan GAÜN BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi Sinem Nayman, gençlik kampında arkadaşlarıyla birlikte çok keyifli zaman geçirdiklerini söyledi. Kamp alanında; ip parkuru, tırmanma duvarı, zipline, paintball parkurlarında yoğun geçen sınav dönemi sonrasında stres attıklarını belirten Sinem Nayman,  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi Kübra Özyagut ise Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu birçok sosyal ve sportif etkinlikte yer aldığını ve yapılan tüm organizasyonların başarıyla gerçekleştirildiğini kaydetti. Özyagut, gençlik kampının üniversite öğrencileri tarafından mutlaka görülmesi gereken bir alan olduğunu belirterek, etkinliklere katılan tüm öğrenci arkadaşları adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.