USTA OYUNCU ECE USLU BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

BU TÜR ETKİNLİKLERİMİZ ZAMAN ZAMAN DEVAM EDECEK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, usta oyuncu Uslu’nun güzel tiyatro gösterisi sergileyeceğini ifade etti. Uslu’yu Gaziantep halkıyla buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Vatandaşlarımızın güzel bir gece geçirmesi ve iş stresinden birazcık uzak kalmaları için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Amacımız vatandaşımızın ailesi ve çocuklarıyla huzurlu bir şekilde sosyal aktiviteler içinde bulunmasını sağlamaktır. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinliklerimizi zaman zaman Gaziantep ve Şehitkamil halkıyla buluşturacağız. Ece Uslu hanımefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

USTA OYUNCU ECE USLU’DAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil ev sahipliğinde güzel bir tiyatro oyunu sergileyeceklerini vurgulayan Ece Uslu, “TOM, DICK ve HARRY adlı komedi tiyatro gösterisini Gaziantepli ve Şehitkamilli hayranlarımızın beğenisine sunacağız. Umarız güzel bir gece olur. Bu oyunu Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda Gaziantep’te sergileyeceğimiz için çok mutluyuz. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.