USTA RAKETLER KURTULUŞ KUPASI İÇİN MÜCADELE EDECEK

8 KATEGORİDE 214 SPORCU ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞACAK

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği Badminton Kurtuluş Kupası 8 kategoride 214 sporcunun katılımı ile start aldı.  İl genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 1997 – 2005 doğumlu kız ve erkek öğrencilerin katılımı ile düzenlenecek şampiyonada usta raketler ilk dört dereceye girebilmek için ter dökecekler. 2004 – 2005 doğumluların minikler kategorisinde, 2002 – 2003 doğumlular küçükler kategorisinde,  2000 – 2001 doğumluların yıldızlar kategorisinde, 1997–1998 – 1999 doğumluların ise gençler kategorisinde yarışacağı şampiyonada 32 sporcu kupa ile eve dönmenin mutluluğunu yaşayacak.

 

GAZİANTEP’TE BADMİNTON BRANŞININ GELİŞMESİNE ŞEHİTKAMİL’DEN BÜYÜK DESTEK

Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilci ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Ziya Koyuncu, Şehitkamil Belediyesinin açtığı spor okulları ve düzenlediği turnuvalarla badminton branşına büyük destek verdiğini belirtti. Koyuncu, turnuva ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyemiz ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün ortaklaşa organize ettiği badminton kurtuluş kupası 8 farklı kategoride 214 sporcunun katılımı ile gerçekleşiyor. Şehitkamil Belediyemizin destekleriyle, şehrimizde badminton branşına olan ilgili her geçen gün artıyor. Bu turnuvaya olan ilgi bunun en açık göstergesidir. Ben katkı ve desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine,  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’a şampiyonaya katılan tüm sporcularımız ve hakemlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

KURTULUŞ SPOR ETKİNLİKLERİ BİNLERCE SPORCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Şehitkamil Belediyesi Kurtuluş Badminton Kupasına katılan öğrenciler kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürleri ilettiler. Turnuvaya katılan tüm sporcular ve antrenörler adına açıklama yapan Özel SANKO Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Eda Eroğlu, turnuvanın Gaziantep badminton branşının gelişmesi adına çok önemli olduğunu ve turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen herkesin büyük bir alkışı hak ettiğini belirtti. Eroğlu, “Okulumuzda ve diğer okullarda eğitim gören sporcu öğrenciler, Şehitkamil Belediyemizin düzenlediği futbol, basketbol, badminton, yüzme şampiyonalarına katılma fırsatı elde ettiler ve ediyorlar. Şehitkamil Belediyemizin bu anlamda spor alt yapısına yaptığı hizmet çok büyük binlerce sporcu modern tesislerde spor yapma imkanı buluyor. Ümit ediyorum bu ve buna benzer etkinliklerin sayıları artar” diye konuştu.