UYGUNSUZ GIDALARA AF YOK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           

            Ele geçirilen tüketim ürünlerini imha eden zabıta etikleri işyeri hakkında ise tutanak tutarak cezai işlem uyguladı.

            Geçtiğimiz günlerde lokanta ve fırınlara sıkı bir denetim uygulayan Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, gıda denetimlerini titiz bir şekilde sürdürüyor. Önceki gün değişik semtlerde denetim yapan ekipler, bir işyerinden 274 adet tüketime uygun olmayan şekerleme ve başka bir işyerinden ise 99 adet 1 litrelik tarihi geçmiş meyva suyu ele geçirdi. Tüketimi oldukça tehlikeli olan bu ürünleri anında imha eden ekipler, iş yeri sahiplerine cezai işlem uyguladı.

            Öte yandan Şehitkamil Belediyesi’nin fırınlarda uygulamaya koyduğu eldiven takma zorunluluğu vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördü. Belediye’nin web sitesine mesajlar yazan bazı vatandaşlar, bu uygulamanın sağlık açısından önemli olduğu görüşünde birleşerek, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu7na teşekkürlerini ilettiler.

            Zabıta karakollarının kapatılması ile mobilize ekiplerle hizmet veren Şehitkamil Belediyesi Zabıta personellerinin, son aylardaki başarılı çalışmaları da vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Bazı vatandaşlar, belediyeye ihbarda bulundukları konulara anında müdahale edilmesi konusundaki memnuniyetlerini de belediyenin web sitesine iletiyorlar.