VATANDAŞ İSTEDİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SORUNU ÇÖZDÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Metruk binanın yıkımın ardından çalışmalarını hızla sürdüren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri ekipleri yolun asfaltlanması ve çevre düzenlemesini kısa zamanda bitirerek trafik akışını büyük ölçüde rahatlattı.

İbrahimli bölgesinde Abdülkadir Aksu Bulvarı ile 1 Nolu caddenin kesiştiği bölgede bulunan, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen metruk binayı geçtiğimiz ay yıkan Şehitkamil Belediyesi yaptığı bu çalışma vatandaşların beğenisini kazandı.

Yıllardır çevre sakinleri tarafından yıkılması beklenen ve bir türlü yıkılamayan metruk yapının yıkımını gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar “Şehitkamil Belediye Başkanına çok teşekkür ediyoruz. Burası daha önce toz, toprak içindeydi. Esnaf olarak bizi olumsuz etkiliyordu.Sağ olsun belediyemiz yola engel olan yapıyı da yıkarak 1 nolu caddeyi trafiğe açtı. Caddemizin asfalt çalışmalarını ve çevre düzenlemeleri hemen yaparak bizi bu sıkıntıdan kurtardılar. Bu sayede yaya trafiği de rahatlatmış oldu. Bu çalışmalardan dolayı Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve Tüm ekibine teşekkür ediyorum” dediler.

Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Kaplan ise, 1 nolu Cadde’nin açılmasına çok mutlu olduklarını dile getirerek. “Halkımız burada sıkıntıları vardı. Biz bunları Belediye Başkanımıza ilettik. Başkanımız gayret göstererek yola engel olan yapıyı yıkarak hizmete açtı. Bu sayede büyük bir cadde önü açılmış oldu ve trafik açısından da rahatlamış oldu. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine Batıkent Mahallesi olarak teşekkür ediyorum” dedi.