VATANDAŞLARDAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

YAPILAN ÇALIŞMA İKİ YÖNLÜ ÇÖZÜM GETİRDİ

Şehitkamil Belediyesi şehir içinde dağınık halde bulunan ve şehir içi trafiğini olumsuz yönde etkileyen galerici esnafı ile ilgili yaptığı çalışmayla ilçe merkezinde bulunan galerici esnafını yeni yerlerine geçmesini sağlamıştı. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan ortak çalışmanın sonucunda hem şehir içindeki trafik rahatlamış oldu hem de galerici esnafı modern bir siteye kavuşmuş oldu. Şehitkamil ilçesinde özellikle Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde yoğunlaşan ve vatandaşlar tarafından da sık sık dile getirilen araç işgaliyesi yapılan çalışmayla sona ermiş oldu. Çevre esnafı ve yol güzergahını kullanan vatandaşlar yapılan çalışmanın son derece yerinde olduğunu ve böylelikle yaya ve araç trafiğinin rahatladığını söylediler.

İŞLERİMİZE OLUMLU YANSIDI

Yapılan işgaliye sonucu rahat hareket edemez olduklarını dile getiren esnaflar; “Öncelikle Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yıllardır kaldırımların ve yolların işgali sonucu kaldırımlardan rahat rahat yürüyemiyorduk. Yaya trafiğinin az olması bizim gibi esnafın olumsuz yönde etkiliyordu. Şimdi galericilerin hepsi yeni sitelerine taşındı. Kaldırımlar ve yollar temizlenmiş oldu ve Allaha şükür bizim de işlerimizin artmasına sebep oldu” dedi.

YAYA KALDIRIMINI DAHA RAHAT KULLANIYORUZ

Yapılan projeden memnuniyetini belirten mahalle sakinleri; “Yıllardır evlerimizin önü işgal haldeydi. Bayanlar olarak evimize girip çıkarken de çok rahatsız oluyorduk. Çünkü galericiler varken çok kalabalık oluyordu ve kaldırımlardan da rahat yürüyemiyorduk. Şimdi mahalleli olarak bu çalışmadan çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifade ettiler.

YENİ YERİMİZDE DAHA SAĞLIKLI HİZMET VEREBİLİYORUZ

Dağınık halde şehir içinde faaliyet gösterdiklerini belirten galerici esnafı ise; “  Yeni yapılan site ile birlikte bir araya geldik. Burada ki sistem sayesinde hem araç sahipleri hem de araç alacak vatandaşlar rahat bir şekilde alışverişini yapabiliyor. İş yapma konusunda da herhangi bir sıkıntı yok. Yapılan bu hizmetten son derece memnunuz” dediler.