VEFA DOLU TURNUVA SONA ERDİ

ÖĞRETMENLERİMİZE VEFA DOLU DAVRANIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasının ödül töreninde merhum Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Şahin’in kederli aile fertleriyle yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katılımcı öğretmenlere ise vefa dolu davranışları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Fadıloğlu, ödül töreni esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Yeşil sahada düzenlenen bu anlamlı organizasyonun planlanma aşamasından final anına kadar emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Turnuvada dostça mücadele eden tüm değerli yöneticilerimize, öğretmenlerimize süreç boyunca göstermiş oldukları vefa dolu davranışları büyük ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Mehmet Şahin hocamızı birbirinden güzel hatıraları ile andığımız bu günde kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Bu fani dünyada mühim olan kubbede hoş bir sada bırakmak. Mehmet Hocamızla ilgili anıları dinledikçe ne güzel işler yaptığını, küçük, büyük demeden herkesin sevgisini kazandığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Yeşil sahada zorlu maçların ardından dereceye giren tüm okullarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Değerli öğretmenlerimiz, sportmen davranışlarıyla öğrencilerine de örnek oldular. Bu vesile ile spor faaliyetlerine olan ilgilinin yaş sınırı dinlemeden artmasını temenni ediyorum. Kurumlar arası işbirliğiyle düzenlenen bu organizasyona katkı sunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

ACIMIZI PAYLAŞAN HERKESE AİLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ödül töreni esnasında duygularını dile getiren merhum öğretmen Mehmet Şahin’in abisi Aydın Şahin, “Kardeşimin vefatının üzerinden 4 ay geçti. Acımız ilk günkü kadar taze. Ancak bir tesellimiz var ki o da Mehmet hocamızın dostlarının, abilerinin, kardeşlerinin büyük vefasıdır. Bu organizasyonun düzenlenmesine büyük destekler veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ökkeş Demir’e ve onların değerli çalışma arkadaşlarına ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Duygularımızı kelimelerle anlatmak çok güç. Acımızı paylaşan, yanımızda olan herkese müteşekkiriz. Rabbim, kimseye böyle acılar yaşatmasın” şeklinde konuştu.

 

Dereceye giren okullar, ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’in elinden aldı. Turnuva, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.