YARDIM KERVANI YOLA ÇIKTI

   Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   Şehitkamil ilçesindeki yardıma muhtaç ailelere sevgi mağazası aracılığı ile yardımları sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle hazırladığı gıda paketlerinin dağıtımına start verildi. Gazikent Sosyal Tesislerinde başlatılan gıda dağıtımına katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son derece düzenli ve planlı bir şekilde dağıtımları organize ettiklerini söyledi. Fadıloğlu; “Bizler sadece araçlılık ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın bizlere gönderdiği paketleri, her hangi bir karışıklığa meydan vermeden özenle yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Buradan duyarlı insanlarımıza Şehitkamil halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

LİSTELER TİTİZLİKLE OLUŞTURULDU
    Bu yıl 6600 gıda paketi dağıtımı yapacaklarını belirtene Başkan Fadıloğlu, “İçerisinde 5 kilo yağ, 5 kilo makarna, 5 kilo şeker, 5 kilo pirinç ve 5 kilo bulgur bulunan paketler hazırladık. Öncelikle sevgi mağazamızda bulunan kayıtlardan yola çıkarak listeler oluşturduk. Bunun yanı sıra, ekiplerimizin Ramazan ayı öncesinde kapı kapı gezerek ve muhtarlarla işbirliği yaparak belirledikleri fakir ailelerimizi de bu listemize dahil ettik. Amacımız, gerçekten ihtiyaç sahiplerine bu paketleri ulaştırmaktır.” diye konuştu.

“FAKİRLERİMİZİ SADECE BAYRAMLARDA HATIRLAMAYACAĞIZ”
    İlçe genelindeki yardıma muhtaç alileri her zaman arayıp sorduklarını ve ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarına da dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Seçimlerden önce, ‘ilçemizin en ücra köşesindeki insanımızın üzüntüsü bizim üzüntümüz, sevinci de bizim sevincimiz olacak’ demiştik. Bugün, bu sözümüzün bir gereği olarak, göreve başladığımız günden itibaren haftada 2 gün, fakir ailelerimize ziyarete gidiyoruz. Fakir ailelerimizin yaşam koşullarını düzeltmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sevinçler paylaştıkça arttığı gibi, üzüntülerinde paylaştıkça azaldığını unutmamamız gerekir. İlçemize mimari projelerin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma konularında da güzel temeller atmamız gerektiğinin bilincindeyiz… İnsanlarımızın yüzünü güldürmeden, yaşamsal sorunlarını çözmeden, gönlümüz rahat etmeyecektir. Biz halkımızın oyuna değil, gönlüne talip olduk. Bizlere güvenen bu gönülleri hüzünlü değil, sevinçli görmek istiyoruz.”

    Başkan Fadıloğlu, Ramazan ayı nedeniyle çatı kapı giderek evlere misafir olduklarını ve bu vesileyle halkın sorunlarına daha da hakim olduklarını da sözlerine ekledi.