YARINLARIMIZ İÇİN; FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediyesi Bi Dünya Yeşil Ormanı; Beylerbeyi 1. Etap ile 2. Etap arasındaki alanda, 67.000 m² üzerine 7.000 ağaçtan oluşacak. İlk Orman ise; Beylerbeyi Araban Yolu yakınında, 74.000 m² Alan üzerine 7.500 ağaçtan oluşuyor.
Başkan Fadıloğlu; “Her Öğrencinin Yılda En Az İki Defa Ağaç Dikmesini İstiyoruz”
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Beylerbeyi Bölgesi’nde ilk etabını tamamladığımız, Bi’ Dünya Yeşil Projesi’nin ikinci etabını, 11 Kasım’da öğrencilerimle başlatacağız.
Bizim yapmak istediğimiz bir şey vardı o da; her öğrencinin yılda en az iki defa ağaç dikmesini sağlamaktı. Daha önce Beylerbeyi’nin Araban Yolu’na yakın kısımda ağaçlandırma yaptık. Perşembe günü ise, Beylerbeyi Toki 1 ile 2’nin arasında kalan kısımda, ikinci etap orman alanını oluşturacağız” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI
BAŞKAN YILMAZ AÇIKLADI, BAKANLIK TÜRSAB’I HAKSIZ BULDU
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE TEKERLEKLİ SANDALYE
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ'IN MAHALLE ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
BAŞKAN YILMAZ’DAN KORUYUCU AİLE FARKINDALIĞI
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA HALKLA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE YOLLAR YENİLENİYOR