YARINLARIMIZ İÇİN; FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR

Şehitkamil Belediyesi Bi Dünya Yeşil Ormanı; Beylerbeyi 1. Etap ile 2. Etap arasındaki alanda, 67.000 m² üzerine 7.000 ağaçtan oluşacak. İlk Orman ise; Beylerbeyi Araban Yolu yakınında, 74.000 m² Alan üzerine 7.500 ağaçtan oluşuyor.

Başkan Fadıloğlu; “Her Öğrencinin Yılda En Az İki Defa Ağaç Dikmesini İstiyoruz”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Beylerbeyi Bölgesi’nde ilk etabını tamamladığımız, Bi’ Dünya Yeşil Projesi’nin ikinci etabını, 11 Kasım’da öğrencilerimle başlatacağız.

Bizim yapmak istediğimiz bir şey vardı o da; her öğrencinin yılda en az iki defa ağaç dikmesini sağlamaktı. Daha önce Beylerbeyi’nin Araban Yolu’na yakın kısımda ağaçlandırma yaptık. Perşembe günü ise, Beylerbeyi Toki 1 ile 2’nin arasında kalan kısımda, ikinci etap orman alanını oluşturacağız” dedi.