YAŞAM BOYU SPOR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BURAK SPOR MERKEZİNDE

FİZİKSEL EGZERSİZLER YAŞAM KALİTESİNİ ARTIYOR VE SAĞLIĞI KORUYOR

Günlük iş temposu içinde teknolojik yeniliklerle her geçen gün daha az hareket eden ve bu nedenle birbirinden farklı sağlık sorunlarıyla mücadele eden Şehitkamilli beylerin,  daha sağlıklı bir yaşam için vazgeçmediği adres Şehitkamil Belediyesi Burak Spor Merkezi, haftanın 6 günü 7 farklı seans seçeneği ile yaşam boyu spor politikasına büyük hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi Burak Spor Merkezi Fitness Antrenörü Mehmet Yaşar Yonus, spor merkezi çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin çok büyük bir bölümü günlük yaşam temposunda teknolojik gelişmelerle daha az hareket etmeye başlamış, önceleri bedeniyle yaptığı bazı aktiviteleri farklı araçlar yardımıyla hareketsiz olarak gerçekleştirmeye başlamışlar.  Buna örnek verecek olursak asansör ve yürüyen merdivenlerin kullanımı, üst katlara yürüyerek çıkma gerekliliğini tamamen ortadan kaldırmıştır. Oysaki bu tür fiziksel egzersizler yaşam kalitesinin artırılması ve sağlığın korunması açısından büyük önem arz etmektedir.  Bizde bu nedenden dolayı spor merkezimizdeki üyelerimize düzenli ve sürekli spor yapma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz.  Yine üyelerimize çevrelerinden hareket azlığı nedeniyle sağlık sorunları yaşan kişileri spor merkezlerimize davet etmelerini önemle rica ediyoruz. Şu anda Burak Spor Merkezimiz gündüzleri 250 aşkın bayana akşamları ise mesai saatleri sonrasında 200 aşkın erkek üyeye hizmet veriyor. Hedefimiz çok daha fazla sayıda hemşerimize spor alışkanlıkları kazandırabilmek. Daha sağlıklı bir toplum için spor alışkanlıkları çok ama çok önemli bu nedenle ilçemizin birçok farklı bölgesinde hizmet veren spor merkezlerimize Gazianteplileri davet ediyorum” dedi.

BU MODERN TESİS İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Burak Spor Merkezi üyeleri, tesisin günün şartlarına uygun çok modern bir yapıda olduğunu ve özellikle fitness ve vücut geliştirme sporları için her türlü sportif aletin tesiste yer almasının kendileri için memnuniyet verici olduğunun altını çizerek, böyle bit tesisisin faaliyete geçirilmiş olmasında dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini illetliler.  7 farklı seans seçeneği ile Şehitkamilli beylere ve hanımlara hizmet veren Burak Spor Merkezinde kayıtlar yıl boyu devam ederken, kayıt yaptırarak daha zinde bir yaşama kavuşmak isteyen 18 yaş üstü herkesin kendilerine uygun bir zaman dilimi yaratarak tesise 2 adet fotoğraf ve 1 adet kimlik fotokopisi ile müracaat etmeleri yeterli olacak.