YAZ OKULLARINA MUHTEŞEM FİNAL

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezindeki törene Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gaziantep Şube (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir, Şehitkamil Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, Şehitkamil Belediye ve İl genel Meclis Üyeleri, Basın Mensupları ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunulmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, “Sizlerin gösterdiği gayretlerle burada çok büyük sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Spor yaparken, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur mantığıyla hareket ederek derslerinizde de başarılı olacağınızı ümit ediyorum. Eğitim ve öğretim yılı içinde çok yoğun bir tempoda ders çalıştınız. Ondan sonraki süreçte 2 aylık kamp gibi faaliyette bulundunuz. Biz bu faaliyetleri bundan sonra da devam ettireceğiz. Şehitkamil Belediyesi olarak spora ve sporcuya vermiş olduğumuz desteği devam ettireceğiz. 7 branşta bin 511 çocuğa yaz kursları etkinlikleri çerçevesinde eğitim verdik. Gelen bu öğrencilerimizin yaklaşık bin 10 tanesi şuanda lisanslı sporcu olmaya adaydır. Şehitkamil Belediyesi sosyal sorumluluk çerçevesinde eğitimden, spora, kültürden, sanata her türlü alanda faaliyet göstermektedir. Yapılan bu çalışmalar mutlaka geleceğimiz olan bu yavrularımız içindir. İnşallah önümüzdeki sene yüzme havuzunu faaliyete geçirdikten sonra yüzme branşında da faaliyet göstermiş olacağız. Bunun müjdesini şimdiden onlara veriyorum. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitime yönelik faaliyetlerin devam edeceğini söyleyen Musa Yıldız, “Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübünün spor faaliyetleri yılın her döneminde spor okulları ve müsabık takımların liglerdeki faaliyetleri ile devam etmektedir. Bugüne kadar elde edilen dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bölge ve il dereceleri, tesisleşme hamleleri belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri ve ilgileri ile gelişerek ilerleyecektir” diye konuştu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okullarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren basketbol öğrencisi Ebru Aşıkoğlu, “Şehitkamil Belediyesi’nin bizlere sunmuş olduğu sosyal ve sportif etkinlikler sayesinde çok mutlu olduk. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz bizlere spor alışkanlıkları kazandırmanın yanı sıra kültürel ve sosyal anlamda da gelişimimize katkı sağladılar. Bu sebeple ben şahsım ve tüm sporcu arkadaşlarım adına bizleri bu güzelliklerle buluşturan başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çocuklarının yaz okullarında aldığı eğitimden dolayı memnun olduklarını dile getiren veliler ise Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından yaz okullarına katılan bir öğrenci Başkan Fadıloğlu’na bestelediği şarkıyı okuyarak herkese duygulu anlar yaşattı. Başkan Fadıloğlu ile diğer protokol üyeleri yaz spor okullarına katılarak başarı gösteren öğrencilere sertifikalarını takdim ederek başarılar diledi.
Spor Okulu Öğrencilerinin gösterileri nefes keserken Karate, Tekvando takımlarının müsabakaları kurslarda verilen eğitimin aynası niteliğindeydi.