YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ "BADMİNTON" İLE TANIŞTI

BADMİNTON BRANŞI HER GEÇEN GÜN YAYGINLAŞIYOR

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen badminton seminerine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü badminton antrenörü Ziya Koyuncu; “Şehitkamil Belediyesinin yaz spor okullarında farklı sporların gelişmesi için başlattığı çalışmalar kapsamında 70’in üzerinde öğrenci ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Koyuncu “Badminton branşı Türkiye genelinde her geçen gün yaygınlaşıyor. Bu sporu Gaziantep’te geliştirmeyi ve daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Şehitkamil Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği bu ve buna benzer organizasyonlarda sporcu kardeşlerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu branşla ilk kez tanışan sporcular ise badminton branşının çok keyifli olduğunu Şehitkamil Belediyesi yaz spor okullarında eğitim gördükleri ana branş dışında masa tenisi, mini golf ve badminton branşlarında da eğitim gördükleri bu tip sosyal ve sportif etkinliklerle buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini ve ileride bu tür sporlarla da ilgilenmek istediklerini sözlerine eklediler.