YENİ ÇİFTLER 12.12.12'DE ŞKM'DE 'EVET' DEDİLER

EVLENMEK İSTEYEN GENÇ ÇİFTLER ŞKM’YE KOŞTU

 

Yüzyılda bir gerçekleşen 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan ŞKM’de bulunan nikah salonuna koştular. Mimari yapısı ve nitelikli salonlarıyla herkesin dikkatini çeken ŞKM, konferanstan, resim sergisine, nikahtan, ulusal programlara olmak üzere her alanda ev sahipliği yapıyor. Evlilik yıl dönümlerini kolaylıkla aklında tutmak isteyen yeni çiftler, yüzyılda bir gerçekleşen 12.12.12 tarihinde nikah kıydırmak için modern yapıya sahip ŞKM’ye koştular.

 

ŞKM’DE 12.12.12 YOĞUNLUĞU

 

Normal günlerde yoğunluğun fazla oluşmadığı Şehitkamil Belediyesi Nikah Salonu’nda 12.12.12 tarihi sebebiyle aşırı yoğunluk yaşandı. Nikah memurları müracaat eden tüm genç çiftlerin nikahlarını akdettirmek için aralıksız olarak sırasıyla yıldırım nikahı kıydı. Günün şanslı çiftlerinden Fatma ve Muhammet Mustafa Kalay çifti de evlilik yıldönümlerini kolayca hatırlamak amacıyla nikahlarını 12.12.12 tarihine denk getirdiklerini söylediler.

 

GENÇ ÇİFTLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 

Böylesine anlamlı bir günde modern salonda nikahlarının kıyılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kalay çifti, ŞKM’yi Gaziantep’e kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. 12.12.12 tarihinde evlendikleri için çok şanslı olduklarını dile getiren genç çift, “Uzun zamandan beri yüzyılda bir gerçekleşen 12.12.2012 tarihinde nikahımızı kıydırmayı hayal ediyorduk. Nihayet o gün geldi çattı. Bugün hayallerimiz fazlasıyla gerçekleşti. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu tarafından hayata geçirilen ŞKM’deki modern nikah salonunda ‘evet’ demenin heyecanını yaşıyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun” dediler.

 

GENÇ ÇİFTLERİN AİLELERİ ŞKM’YE HAYRAN KALDILAR

 

Gelinin babası Ali Polat ile damadın annesi Aysel Kalay ise, nikah salonuna hayran kaldıklarını vurgulayarak, “Çocuklarımız bugünün ayrı bir anlamı olduğuna inanarak bu tarihte nikah kıydırdılar. Bizlerde çocuklarımızın mürüvvetini görmekten dolayı çok mutlu olduk. Özellikle çocuklarımızın böylesine modern bir merkezde hayatlarını birleştirmeleri bu güne daha da anlam kazandırdı. Bu merkezi yaptıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bizlerde teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.