YENİ MAHALLE'NİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Belediye hizmetlerinin sunumunda veya acil yardım müdahalelerinde çarpık yapılaşmanın yol açtığı dezavantajları ortadan kaldırmak için; Şehitkamil Belediyesi yeni adımlar atıyor. Bu kapsamda Yeni Mahalle 29 Nolu Sokakta bulunan beş evin sahipleriyle anlaşarak yıkım kararı alındı.

BAŞKANIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUZ

Yıkım çalışmalarından son derece memnun olan mahalle sakinleri evlerinin önlerinin açıldığını ve Gençlik parkının ise görünümünün daha da güzel olduğunu vurgulayarak; “hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.”

BAŞKAN FADILOĞLU: HALKIMIZIN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yıkım çalışmasını yerinde izleyen Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu da; Gençlik parkının çok geniş bir alana sahip olduğunu ve niteliğini kayıp etmiş bir park haline geldiğini vurgulayarak “ Muhtarımız ve Mahalle’de yaşayan vatandaşlarımızla istişare ederek bu parkı yeni bir düzenleme yapmaya karar verdik. Parkın köşesinde bulunan dört tanesi şahıs mülkü bir tanesi ise belediyemize ait olan Beş evle ilgili yapmış olduğumuz anlaşmayla, vatandaşlarımızı mağdur etmeden evlerin istimlakini gerçekleştirdik” dedi.

Gençlik parkının görünümü açısından ve parkın içinde kuytu köşe yer olduğu zaman kötü niyetli insanların barınağı haline geldiğini dikkat çeken Başkan Fadıloğlu: Mahalle halkının göstermiş olduğu duyarlılığa ve hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.