YENİ YÖNETİMDEN FADILOĞLU'NA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Başkanlığa seçilen Hülya Kılıç’ı ve yönetim kurulu üyelerine öncelikle hayırlı olsun. Belediye başkanı olarak, herhangi bir partinin rozetini taşımasak ta, buraya gelirken teşkilatımız sayesinde geldiğimizi unutmuyoruz. Bir siyasi partiden seçildik. Burada kadın kollarımızın önemi çok büyük. Onların sahada bire bir nokta çalışmalar yapması neticesinde ev ev gezerek dolaşarak başarı yakalanıyor. Yeni yönetim kurulu üyelerine ve Başkan Hülya Kılıç’a bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Siyaseti Halka Hizmet Olarak Gördük…

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etmek istediklerine değinen AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç; “ yönetimimize yeni seçilen arkadaşlarımızı başkanımızla tanıştırmak için buradayız. Başkanımız bize her konuda desteğini esirgemiyor. Bugüne kadar makam beklemeden özellikle seçim dönemlerinde çalmadık kapı bırakmadık. Siyaseti halka hizmet aracı olarak gördük. Sonuçta bu görev bize verildi. Umarım Allah yüzümüzü kara çıkarmaz' dedi.

Deprem Bölgesine Elimizden Geldiği Kadar Destek Vereceğiz…

Van’da yaşanan deprem felaketine de değinen Başkan Kılıç; “ Orada yaşayan yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın her türlü şeye ihtiyacı var. Biz kadın kolları olarak kullanılır durumda olan eşyaları toplayarak belediyemize teslim ediyoruz. Başkanımız zaten yardım konusunda elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Bizde elimizden geldiğince destek vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na halı deseni işlenmiş fotoğrafını hediye etti.