YEPYENİ BİR GENÇLİK PARKI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Özellikle güzel havalarda çevre sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Parkı, Çıksorut Mahallesi’nde güzel bir dinlenme mekanı olarak dikkat çekiyor.

Yürüyüş Parkuru, Oyun Grubu, Spor Aletleri…

Çalışmalarına öncelikle alt yapı işlemleriyle başlayan Şehitkamil Belediyesi; parktaki kot farkı ortadan kaldırarak elverişli bir zemin oluşturuldu. Yeni bir kuyu açılmasıyla sulama sistemi geliştirilirken akabinde çimlendirme, aydınlatma ve kilittaşı döşeme çalışmalarıyla park büyük ölçüde yenilendi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği Gençlik Parkı’nda yeni oturma grupları, yürüyüş parkuru, kauçuk zeminli çocuk oyun grubu ve fitness sistemleri kurulumu devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili görüş bildiren mahalle sakinleri ise; Parkta eskiden, Kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barındığını yapılan çalışmalar ile bunun ortadan kalktığını vurguladılar.

Vatandaşlar; “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski haline göre çok farklı güzel bir park inşa ettiler. Mahallemizle ilgili çok güzel çalışmalar yapılıyor”diye konuştular.