YEPYENİ BİR GENÇLİK PARKI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Özellikle güzel havalarda çevre sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Parkı, Çıksorut Mahallesi’nde güzel bir dinlenme mekanı olarak dikkat çekiyor.
Yürüyüş Parkuru, Oyun Grubu, Spor Aletleri…
Çalışmalarına öncelikle alt yapı işlemleriyle başlayan Şehitkamil Belediyesi; parktaki kot farkı ortadan kaldırarak elverişli bir zemin oluşturuldu. Yeni bir kuyu açılmasıyla sulama sistemi geliştirilirken akabinde çimlendirme, aydınlatma ve kilittaşı döşeme çalışmalarıyla park büyük ölçüde yenilendi.
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği Gençlik Parkı’nda yeni oturma grupları, yürüyüş parkuru, kauçuk zeminli çocuk oyun grubu ve fitness sistemleri kurulumu devam ediyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili görüş bildiren mahalle sakinleri ise; Parkta eskiden, Kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barındığını yapılan çalışmalar ile bunun ortadan kalktığını vurguladılar.
Vatandaşlar; “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski haline göre çok farklı güzel bir park inşa ettiler. Mahallemizle ilgili çok güzel çalışmalar yapılıyor”diye konuştular.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN ARA TATİLE RENK KATAN TATİL ŞENLİĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SPOR ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR