YEPYENİ BİR GENÇLİK PARKI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Özellikle güzel havalarda çevre sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Parkı, Çıksorut Mahallesi’nde güzel bir dinlenme mekanı olarak dikkat çekiyor.
Yürüyüş Parkuru, Oyun Grubu, Spor Aletleri…
Çalışmalarına öncelikle alt yapı işlemleriyle başlayan Şehitkamil Belediyesi; parktaki kot farkı ortadan kaldırarak elverişli bir zemin oluşturuldu. Yeni bir kuyu açılmasıyla sulama sistemi geliştirilirken akabinde çimlendirme, aydınlatma ve kilittaşı döşeme çalışmalarıyla park büyük ölçüde yenilendi.
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği Gençlik Parkı’nda yeni oturma grupları, yürüyüş parkuru, kauçuk zeminli çocuk oyun grubu ve fitness sistemleri kurulumu devam ediyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili görüş bildiren mahalle sakinleri ise; Parkta eskiden, Kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barındığını yapılan çalışmalar ile bunun ortadan kalktığını vurguladılar.
Vatandaşlar; “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski haline göre çok farklı güzel bir park inşa ettiler. Mahallemizle ilgili çok güzel çalışmalar yapılıyor”diye konuştular.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN RAMAZAN ZİYARETLERİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NİN TEMELİ ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DEN GENÇLİĞE DEĞER KATAN YATIRIM
İMZALAR, ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DE BİNLERCE KİŞİ İLK İFTARINI AYNI SOFRADA AÇTI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN COŞKUSU 30 GÜN BOYUNCA SÜRECEK
YILMAZ’DAN RAMAZAN AYI MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARA TAŞINIYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ‘VEFA HİZMETİ’
BAŞKAN YILMAZ’DAN YIĞINLI’YA ZİYARET